Arkiv

Har du mottatt faktura fra Veipakke Helgeland datert 29.12.2017 eller 04.01.2018?

Ved en feil er dessverre fakturaer datert 29.12.2017 og 04.01.2018 blitt sendt ut på nytt i august. Disse fakturaene er sendt ut tidligere, så dersom du har mottatt denne nå, kan den sees bort i fra. Vi beklager feilen!

Husk at du kan finne oversikt over betalte og ubetalte fakturaer på AutoPASS Min side, samt gjøre endringer i kjøretøydata og personalia i avtalen.

 

Du bruker en nettleser som ikke støttes av denne nettsiden!

Du bruker en nettleser som ikke støttes av denne nettsiden! Du bruker en nettleser som ikke støttes av dette nettstedet. Dette betyr at noen funksjoner ikke fungerer som de skal. Bruk eller oppgrader / installer en av de følgende nettlesere for å dra full nytte av dette nettstedet.
- Takk!
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux